Πώς να αποκτήσετε πιο αδύνατα πόδια

Τα γυναικεία πόδια αποτελούν ένα “αντικείμενο” λατρείας που ξετρελαίνουν τους άντρες προκαλώντας την φαντασία τους. Μια γυναίκα που έχει ωραία πόδια σίγουρα έχει αρκετές επιτυχίες και το κυριότερο περισσότερες επιλογές στους άντρες. Μαζί το το γυναικείο στήθος, τα πόδια και οι γλουτοί της γυναίκας είναι τα σημεία που τραβούν περισσότερο τα αντρικά βλέμματα με αποτέλεσμα οι γυναίκες που έχουν αυτά τα “προσόντα” να είναι κυριολεκτικά ακαταμάχητες. Δυστυχώς όμως δεν είναι όλες οι γυναίκες τόσο τυχερές. Το σώμα ορισμένων γυναικών τείνει να αποθηκεύει λίπος ανομοιόμορφα στην περιοχή των ποδιών ή των γλουτών γεγονός που δεν προκαλεί και το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει και σε γυναίκες που στο πάνω μέρος του σώματός τους είναι εξαιρετικά αδύνατες. Δηλαδή η αποθήκευση του λίπους δεν γίνεται ομοιόμορφα σε όλο το σώμα. Η αποθήκευση λίπους κυρίως στην περιοχή των ποδιών και των γλουτών είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των γυναικών με σωματότυπο “αχλάδι” ωστόσο συναντιέται και σε γυναίκες με διαφορετικό σωματότυπο. Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε αναφερθεί για τις ιδανικές γυναικείες αναλογίες και πώς μπορεί να γυναίκα να τις αποκτήσει. Στο άρθρο αυτό του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική Γυναίκα παρουσιάζουμε τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να αποκτήσετε πιο αδύνατα πόδια ενώ ταυτόχρονα θα απαλλαγείτε από το τοπικό λίπος στην περιοχή των ποδιών και των γλουτών.

Τρόποι με τους οποίους θα αποκτήσετε πιο αδύνατα πόδια

Τζόκινγκ ή ποδήλατο

Τα μέρη του σώματος που κινούνται, αναγκάζουν τους μύες στις περιοχές αυτές να καταναλώνουν ενέργεια. Αναπόφευκτα μέρος της ενέργειας αυτής θα παραχθεί από την καύση του λίπους που βρίσκεται τοπικά στις περιοχές αυτές. Το τζόκινγκ είναι μια πολύ καλή λύση που βοηθάει πολύ σε αυτή την κατάσταση. Εκτός αυτού, το τζόκινγκ βοηθάει και σε άλλα πράγματα όπως την τόνωση του κυκλοφοριακού συστήματος  ή ακόμα και στην απόκτηση καλύτερη ψυχολογίας δεδομένου ότι μετά το τζόκινγκ η γυναίκα αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό της. Το ποδήλατο αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική λύση. Με το ποδήλατο οι μύες των ποδιών θα αρχίσουν να σφίγγουν ενώ με τον καιρό το περιττό λίπος θα αρχίσει να υποχωρεί βοηθώντας τη γυναίκα να αποκτήσει πιο αδύνατα και ελκυστικά πόδια.

Αεροβική γυμναστική

Ένα άλλο είδος γυμναστικής που μπορεί να αντικαταστήσει το τζόκινγκ ή το ποδήλατο είναι η αεροβική γυμναστική. Με την αεροβική γυμναστική, εκτός του ότι η γυναίκα μπορεί να καταναλώνει θερμίδες με εκπληκτικό ρυθμό, ταυτόχρονα πετυχαίνει ενδυνάμωση και σύσφιξη των γλουτών και των ποδιών. Το σώμα σιγά σιγά θα αρχίσει να “ενεργοποιείται” με αποτέλεσμα να αρχίσει να καίει λίπος και από την περιοχή των ποδιών.

Υγιεινή διατροφή – δίαιτα

Δυστυχώς πολλές γυναίκες είναι γενικά αδύνατες αλλά παρόλα αυτά έχουν περιττό λίπος στα πόδια ή στους γλουτούς. Αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα τους τείνει να αποθηκεύει λίπος πρώτα στις περιοχές αυτές. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι η υγιεινή διατροφή ή ορισμένες δίαιτες. Επίσης μπορείτε να αρχίστε να καταναλώνετε και ορισμένες τροφές φυσικούς λιποδιαλύτες. Όταν το σώμα το γυναικών αυτών φτάσει να έχει το ιδανικό βάρος για το ύψος τους τότε ο οργανισμός τους κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ξεφορτωθεί το περιττό λίπος από την περιοχή των ποδιών ή των γλουτών εκτός από ακραίες περιπτώσεις.

Κολάν ή βερμούδα αδυνατίσματος

Σίγουρα θα έχετε ακούσει για αυτά τα προϊόντα. Σύμφωνα με τα προϊόντα αυτά, θα μπορέσετε να χάσετε πόντους από τις προβληματικές περιοχές σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά ούτε και τόσο εύκολα. Παρόλα αυτά, αν μια γυναίκα κάνει αεροβική γυμναστική, τζόκινγκ ή ποδήλατο φορώντας ένα κολάν αδυνατίσματος, μάλλον θα μπορέσει να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τον εαυτό της.

Λιποδιαλυτικές κρέμες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ορισμένες λιποδιαλυτικές κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Όλες οι κρέμες λιποδιάλυσης δεν έχουν τα ίδια αποτελέσματα ούτε την ίδια ποιότητα για αυτό και σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Όπως και να το κάνουμε όμως, μια καλή κρέμα λιποδιάλυσης σε συνδυασμό με όλες τις παραπάνω μεθόδους θα βοηθήσει αρκετά την κατάσταση. Προσοχή πάντως να μην το παρακάνετε στη χρήση τέτοιων προϊόντων.

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα