Γυναικεία ρούχα φθινόπωρο – χειμώνας

Σε προηγούμενα άρθρα αναφερθήκαμε στις τάσεις της μόδας για τα ρούχα για την σεζόν φθινόπωρο – χειμώνας, όπως επίσης και για τις τάσεις της μόδας στα παπούτσια. Στο άρθρο αυτό έχουμε συμπεριλάβει μοναδικές ιδέες για όλα τα γυναικεία ρούχα κατ’ ευθείαν από τους σχεδιαστές μόδας. Θα δούμε επίσης τι ρούχα σχεδίασε ο κάθε σχεδιαστής καθώς και το πώς τα λανσάρει ο κάθε οίκος.

PHILIPP PLEIN (ρούχα φθινόπωρο χειμώνας)

Τα ρούχα αυτή τη σεζόν θα απελευθερώσουν το θηρίο που κρύβεις μέσα σου. Ο οίκος δημιούργησε μοναδικά ρούχα τα οποία περιλαμβάνουν λεοπαρδαλέ χρώματα, μεταξωτά φορέματα, γούνες,  δερμάτινα παντελόνια και φούστες, ασορτί φούστες και παπούτσια, κ.τ.λ.

Ferragamo (ρούχα φθινόπωρο χειμώνας)

Υπέροχα ρούχα που παρουσιάστηκαν με έναν μοναδικό τρόπο. Η συλλογή περιλαμβάνει ρούχα που προσδίδουν σοβαρότητα και κύρος στη γυναίκα.Το μαύρο χρώμα συμπεριλαμβάνεται σε πολλά συνολάκια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και η μοναδική επιλογή. Γενικά τα περισσότερα χρώματα είναι δεν είναι έντονα εκτός από ορισμένες εξαιρέσεις. Η λαμπερότητα των ρούχων οφείλεται περισσότερο στα μοναδικά υφάσματα και σε διάφορες διακοσμήσεις όπως στρασάκια, κ.τ.λ.

Jason Wu (ρούχα φθινόπωρο χειμώνας)

Άλλη μια εντυπωσιακή επίδειξη με μοναδικά ρούχα, παπούτσια και υπέροχα αξεσουάρ όπως τσάντες. Το κόκκινο χρώμα και οι αποχρώσεις φαίνεται πως έχουν την τιμητική του τόσο σε φούστες και παντελόνια όσο και σε πανωφόρια. Άλλα χρώματα είναι το μαύρο, το άσπρο, διάφορες εκτυπώσεις, το χρυσαφί, κ.τ.λ. Πολλά ρούχα είναι διακοσμημένα με γουνάκια ή στρασάκια.

Gucci(ρούχα φθινόπωρο χειμώνας)

Όπως πάντα ρούχα μοναδικά που προσδίδουν στη γυναίκα περισσότερη χάρη. Η συλλογή περιλαμβάνει δερμάτινα παντελόνια, φούστες, αλλά και αρκετές μπότες. Επίσης υπάρχουν πολύ ωραία παπούτσια καθώς και τσάντες. Σε πολλά ρούχα το χρώμα που κυριαρχεί είναι διάφορες αποχρώσεις του μαύρου, ενώ αρκετά “σπάζουν” το πολύ σκουρόχρωμο με διάφορα πιο έντονα χρώματα όπως κίτρινο, πράσινο, κ.τ.λ. Ορισμένα συνολάκια συμπληρώνονται με γούνινα πανωφόρια και δίνουν την αίσθηση αρχοντικής καταγωγής.

YSL (ρούχα φθινόπωρο χειμώνας)

Άλλη μια συλλογή όπου το σκούρο έχει την τιμητική του. (Υπάρχουν και αρκετά ανοιχτόχρωμα ρούχα.) Πολλά και διάφορα συνολάκια κατάλληλα για αρκετές περιπτώσεις ανάλογα βέβαια και το κάθε ρούχο. Η επίδειξη περιλαμβάνει αρκετά δερμάτινα ρούχα και όχι μόνο. Οι ζώνες όπως θα δείτε έχουν την τιμητική τους. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές. Όσο για τα παπούτσια …  μιλάμε για το τέλειο πάντρεμα με τα ρούχα. Πολλά μοντέλα εμφανίζονται φορώντας διάφορα κοσμήματα ή στολίδια μερικά από τα οποία ίσως είναι λίγο υπερβολικά.

Etro (ρούχα φθινόπωρο χειμώνας)

Αρκετά ρούχα είναι διακοσμημένα με γουνάκια. Επίσης, πολλά μοντέλα κρατούν υπέροχες τσάντες που ταιριάζουν απόλυτα με τα ρούχα που φοράνε. Γενικά τα σύνολα αυτά έχουν πολύ ωραία πανωφόρια που συνδυάζονται άψογα με τα παντελόνια ή τις φούστες. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μαύρο, το κόκκινο, το καφέ και διάφορες αποχρώσεις.

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα