Ανόρθωση στήθους με φυσικό τρόπο

Η ανόρθωση του στήθους είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες. Αρκετές μάλιστα αναρωτιούνται αν υπάρχουν ορισμένες μέθοδοι έτσι ώστε να πετύχουν ανόρθωση του στήθους με φυσικό τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι αν μια γυναίκα κάνει αρκετές προσπάθειες και δράσει σωστά, τότε είναι εφικτό να πετύχει ανόρθωση στήθος με φυσικό τρόπο και μάλιστα με αρκετά καλά αποτελέσματα. Βέβαια όπως είναι λογικό, όταν η ανόρθωση στήθους γίνεται με φυσικό τρόπο χρειάζεται να περάσει αρκετός καιρός για να εμφανιστούν τα πρώτα αποτελέσματα και σίγουρα θέλει και λίγο κόπο (μην τρομάζεις δεν χρειάζεται υπερβολές). Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και οι πλαστικές επεμβάσεις σύμφωνα με τις οποίες τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Βέβαια τότε δεν μιλάμε για φυσικό τρόπο αλλά για το εντελώς αντίθετο. Σε προηγούμενα άρθρα του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική Γυναίκα αναφέραμε διάφορα σχετικά άρθρα όπως αύξηση στήθους με φυσικό τρόποΣύσφιξη στήθους, τεχνικές αύξησης στήθους όπως επίσης και πώς να εξαφανίσεις τις ραγάδες στο στήθος με φυσικό τρόπο. Στο άρθρο αυτό θα αναφερθούμε συγκεκριμένα για το πώς μπορεί να επιτευχθεί ανόρθωση στήθους με φυσικό τρόπο.Ορίστε λοιπόν ορισμένες φυσικές μέθοδοι για ανόρθωση στήθους:

Ανόρθωση στήθους με γυμναστική

Η γυμναστική, εκτός του ότι κάνει καλό στην υγεία, όταν γίνεται σωστά και επιλεγούν οι κατάλληλες ασκήσεις μπορεί να ανορθώσει το στήθος. Μάλιστα η γυμναστική είναι ένας από τους καλύτερους φυσικούς τρόπους ανόρθωσης στήθους. Οι ασκήσεις που απαιτούνται για το σκοπό αυτό γίνονται κυρίως σε γυμναστήρια διότι απαιτούν την μπάρα στον πάγκο που χρησιμοποιούν οι άντρες (ή λίγο πιο μικρή μπάρα καλύτερα) ωστόσο μπορούν να γίνουν και στο σπίτι εφόσον βέβαια διαθέτετε και αλτηράκια (βαράκια).  Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται δύο βασικές ασκήσεις για σύσφιξη και ανόρθωση στήθους. Η πρώτη άσκηση γίνεται με δύο αλτηράκια και μία μπάλα γυμναστικής. Αν δεν έχετε μπάλα γυμναστικής μπορείτε να ξαπλώσετε στο πάτωμα στρώνοντας κάτι όπως για παράδειγμα ένα χαλάκι. Η δεύτερη άσκηση περιλαμβάνει τις κλασικές κάμψεις που κάνουν και οι άντρες. Αν είστε αρχάρια τότε καλύτερα είναι να κάνετε κάμψεις ενώ στηρίζεστε στα γόνατα. Σε διαφορετική περίπτωση είναι πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να κάνετε ούτε μία επανάληψη.

Αν θέλετε μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό το πρόγραμμα που φαίνεται στο δεύτερο βίντεο. Η κοπέλα κάνει ορισμένες ασκήσεις για σύσφιξη και ανόρθωση στήθους χωρίς να χρησιμοποιεί καθόλου εξοπλισμό. Βέβαια ορισμένες από αυτές τις ασκήσεις θα μπορούσαν να εκτελεστούν και με αλτηράκια.

Ανόρθωση στήθους με διατροφή

Ορισμένες τροφές προωθούν την ανάπτυξη του στήθους  όπως επίσης και την ανόρθωση. Οι τροφές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν (πάντα σε συνδυασμό με τη γυμναστική) είναι οι τροφές που κατά κανόνα είναι πλούσιες σε οιστρογόνα. Τα οιστρογόνα είναι μία θηλυκή ορμόνη που ρυθμίζει το μέγεθος του στήθους. Τροφές που περιέχουν οιστρογόνα είναι οι ξηροί καρποί, τα δημητριακά, τα όσπρια, τα λαχανικά, τα φρούτα, το κρέας και το κοτόπουλο.

Ανόρθωση στήθους με αδυνάτισμα

Στην ουσία, όταν μιλάμε για ανόρθωση στήθους με φυσικό τρόπο, τότε το αδυνάτισμα είναι ένα must. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Όταν η γυναίκα έχει περιττά κιλά, είναι αρκετά πιο δύσκολο για το στήθος να παραμείνει στητό εξαιτίας του επιπλέον βάρους του. Με τον καιρό η βαρύτητα πάντα κερδίζει με αποτέλεσμα να κάνει το στήθος να φαίνεται ότι δεν είναι στητό. Όταν η γυναίκα καταφέρει να χάσει τα περιττά κιλά, τότε αναπόφευκτα θα χάσει και το επιπλέον λίπος στο στήθος με αποτέλεσμα να μειωθεί σημαντικά το πρόβλημα. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες δίαιτες όπως δίαιτα Dukan, δίαιτα Atkins, τη δίαιτα της μεσογειακής διατροφής, ή οποιαδήποτε άλλη δίαιτα της αρεσκείας σας. Για να λέμε την αλήθεια, η ανόρθωση στήθους με φυσικό τρόπο δεν είναι εύκολη υπόθεση διότι θέλει αρκετή υπομονή και λίγο κόπο. Σίγουρα βέβαια δεν είναι και κάτι ακατόρθωτο και ίσως είναι μία καλή λύση για τις γυναίκες που θέλουν να αποφύγουν την πλαστική επέμβαση. Με προσπάθεια και λίγο πείσμα τα πρώτα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα