8 Υπέροχα χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Τα μαλλιά προσδίδουν στη γυναίκα το στιλ και την προσωπικότητα που θέλει να προβάλει προς τα έξω. Για το λόγο αυτό άλλωστε, κάθε γυναίκα ανάλογα με τις απόψεις της και τα γούστα της επιλέγει ένα ανάλογο χτένισμα για τα μαλλιά της. Η επιλογή του χτενίσματος δεν είναι πάντοτε επιτυχημένη. Έτσι…. άλλες φορές συναντάμε γυναίκες που πραγματικά τα μαλλιά τους και το χτένισμα που έχουν επιλέξει τις προσδίδει θηλυκότητα, στιλ, φινέτσα και χάρη, ενώ υπάρχουν και ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες το χτένισμα που έχει επιλεγεί θα λέγαμε ότι μόνο κολακευτικό που δεν είναι. Στο άρθρο αυτό, θα ασχοληθούμε με χτενίσματα για κοντά μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα θα δούμε ορισμένες υπέροχες ιδέες.

Σε ποιες ταιριάζουν τα κοντά μαλλιά

Κατ’ αρχήν να αναφέρουμε ότι τα χτενίσματα για κοντά μαλλιά δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα κοντά μαλλιά είναι ένα ρίσκο για αυτό αν σκοπεύεις να τα κόψεις κοντά,καλό είναι να το σκεφτείς καλά έτσι ώστε να είσαι απολύτως σίγουρη. Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα κοντά μαλλιά (ανεξάρτητα από το χτένισμα που προτιμάει η κάθε μία) ταιριάζει καλύτερα σε γυναίκες που έχουν πολύ ωραία χαρακτηριστικά προσώπου. Όταν λέμε ωραία χαρακτηριστικά προσώπου αναφερόμαστε κυρίως στο να έχει γλυκό πρόσωπο και όχι απλά να είναι πολύ σέξι.

Τα κοντά μαλλιά δίνουν ένα ιδιαίτερο στιλ και δυναμισμό στη γυναίκα. Στο χώρο της showbiz υπάρχουν πολλά πολλά παραδείγματα επιτυχημένων γυναικών που είχαν κοντά μαλλιά (η κάθε μία είχε το δικό της μοναδικό χτένισμα). Έτσι… δεν είναι λίγες οι τραγουδίστριες, οι γυναίκες ηθοποιοί του hollywood, διάφορα μοντέλα ή και αρκετές τηλεπαρουσιάστριες, οι οποίες έχουν επιλέξει να εμφανίζονται δημόσια με κοντά μαλλιά.

Στο παρελθόν, πολύ λίγες γυναίκες θα τολμούσαν να κόψουν τα μαλλιά τους κοντά. Αυτό οφείλονταν σε πολλούς και διάφορους λόγους με κυριότερο την κατεστημένη αντίληψη της κοινωνίας. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι γυναίκες πλέον τολμούν να κάνουν αλλαγές. Βέβαια αυτό δεν βγαίνει πάντα σε καλό. Ορισμένες αλλαγές μπορεί να αποτύχουν εντελώς. Όπως και να έχει, πολλές γυναίκες σήμερα έχουν επιλέξει να έχουν κοντά μαλλιά.

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο το μήκος των μαλλιών, αλλά κυρίως το χτένισμα. Εμείς στο ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα παρουσιάζουμε ορισμένα υπέροχα χτενίσματα για κοντά μαλλιά που πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να βελτιώσουν πολύ της συνολική εμφάνιση της γυναίκας.

Ιδέες για χτενίσματα για κοντά μαλλιά

χτενίσματα,κοντά,μαλλιά

χτενίσματα,κοντά,μαλλιά

χτενίσματα,κοντά,μαλλιά

χτενίσματα,κοντά,μαλλιά

χτενίσματα,κοντά,μαλλιά

χτενίσματα,κοντά,μαλλιά

χτενίσματα,κοντά,μαλλιά

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα