10 Υπέροχα καρέ μαλλιά

Ένα από τα κλασσικά  και αξιόπιστα χτενίσματα που επιλέγουν πολλές γυναίκες είναι τα καρέ μαλλιά. Το κακό με αυτό τον τύπο χτενίσματος είναι ότι υποχρεωτικά η γυναίκα θα πρέπει να κουρευτεί κατάλληλα, γεγονός που αν πάει κάτι στραβά δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Το ίδιο ισχύει βέβαια και στα φιλαριστά μαλλιά. Αντίθετα πολλά άλλα χτενίσματα όπως τα ίσια μαλλιά, τα κυματιστά, κ.τ.λ. δεν απαιτούν θυσίες (δηλαδή η γυναίκα να κουρέψει τα μαλλιά της) δεδομένου ότι μπορούν να χτενιστούν κατάλληλα χωρίς να απαιτείται κούρεμα. Αυτό είναι και το μειονέκτημα των καρέ μαλλιών. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με τα καρέ μαλλιά φωτίζεται το πρόσωπο της γυναίκας δεδομένου ότι αυτού του τύπου το χτένισμα δίνει μεγάλη έμφαση στο πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά του. Ας δούμε λοιπόν ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που έχουν τα καρέ μαλλιά, καθώς και ορισμένα υπέροχα χτενίσματα επίσης για καρέ μαλλιά.

Καρέ μαλλιά – Πλεονεκτήματα

Φωτεινό πρόσωπο

Όπως είπαμε και πριν, τα καρέ μαλλιά εξ’ αιτίας της φύσης του κουρέματος δίνουν μεγάλη έμφαση στο πρόσωπο της γυναίκας. Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα για μια γυναίκα που έχει γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν μια γυναίκα δεν θέλει να εστιάσει την προσοχή των άλλων στο πρόσωπό της, τότε τα καρέ μαλλιά είναι μειονέκτημα. Για το λόγο αυτό αυτά τα χτενίσματα καλό είναι να επιλέγονται από γυναίκες με αρκετά όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου.

Bye Bye ψαλίδα

Το κούρεμα αυτό είναι τέτοιο που βοηθάει τη γυναίκα στο να απαλλαγεί μια και καλή από την ψαλίδα. Τα καρέ μαλλιά εκτός του ότι είναι κοντύτερα από όλα τα συνηθισμένα μακριά χτενίσματα που προάγουν την ψαλίδα, απαιτούν και τακτικό κούρεμα με αποτέλεσμα η ψαλίδα να μειώνεται δραματικά (τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις).

Πολλά και διάφορα σέξι χτενίσματα

Τα καρέ μαλλιά δεν είναι απλώς ένα χτένισμα. Τα καρέ μαλλιά είναι μια ολόκληρη κατηγορία χτενίσματος με πολύ μεγάλη ποικιλία ικανή να καλύψει τις προτιμήσεις κάθε γυναίκας. Τα περισσότερα από αυτά δίνουν μια έντονη θηλυκότητα στη γυναίκα, ένα σοφιστικέ στιλ και μια γλυκιά αύρα που την κάνουν να είναι και να φαίνεται σέξι.

Καρέ μαλλιά – Μειονεκτήματα

Συχνό κούρεμα

Τα καρέ μαλλιά για να διατηρηθούν στο επιθυμητό στιλ απαιτείται συχνό κούρεμα. Αυτό σημαίνει περισσότερα έξοδα και παραπάνω ταλαιπωρία. Όσο για την ταλαιπωρία, δεν την υπολογίζουμε καθόλου διότι μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος. Όσο για τα έξοδα όμως τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά (ανάλογα με την τσέπη της κάθε μίας).

Περισσότερη περιποίηση

Τα καρέ μαλλιά είναι για γυναίκες που σκοπεύουν να ασχοληθούν με την περιποίηση των μαλλιών τους. Αν είσαι γυναίκα που βαριέσαι να ασχολείσαι τόσο πολύ, τότε καλύτερα είναι να επιλέξεις ένα άλλο είδος χτενίσματος.

Δεν έχει πισωγύρισμα

Όπως είπαμε και στην αρχή του άρθρου, δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Άπαξ και έκοψες τα μαλλιά σου καρέ, αν το μετανιώσεις θα πρέπει να περιμένεις πολύ καιρό μέχρι να ξανά – μακραίνουν.

Ιδέες για καρέ μαλλιά

Ας δούμε λοιπόν ορισμένα υπέροχα καρέ μαλλιά που μας άρεσαν ιδιαίτερα και μας έκαναν καλή εντύπωση:

καρέ μαλλιά

καρέ μαλλιά

καρέ μαλλιά

καρέ μαλλιά

καρέ μαλλιά

καρέ μαλλιά

καρέ μαλλιά

καρέ μαλλιά

καρέ μαλλιά

καρέ μαλλιά

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα