13 Υπέροχα φιλαριστά μαλλιά

Τα φιλαριστά μαλλιά είναι ένα είδος χτενίσματος που πολλές γυναίκες λατρεύουν. Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες, συμπεριλαμβάνονται και πολλές διάσημες ηθοποιοί, τραγουδίστριες, μοντέλα ή και αθλήτριες. Τα φιλαριστά μαλλιά δίνουν ένα ιδιαίτερο στιλ στη γυναίκα που βελτιώνει σημαντικά την συνολική εξωτερική της εικόνα. Σε ποιες όμως ταιριάζουν τα φιλαριστά μαλλιά; Χωρίς αυτό να είναι απόλυτο, τα φιλαριστά μαλλιά ταιριάζουν περισσότερο σε αυτές τις γυναίκες που έχουν σχετικά στρογγυλό πρόσωπο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οπωσδήποτε δεν θα ταιριάζουν σε μια γυναίκα που έχει οβάλ πρόσωπο. Επίσης είναι κατάλληλα για γυναίκες που θέλουν το πρόσωπό τους να φαίνεται πιο αδύνατο από ότι πραγματικά είναι επειδή έχουν την ιδιότητα να “αδυνατίζουν” το πρόσωπο.

Τα φιλαριστά μαλλιά διακρίνονται και αυτά σε “εσωτερικές υποκατηγορίες” όπως σε μακριά, σε μεσαίου μεγέθους, σε ασύμμετρα, κ.τ.λ. Το ακριβές χτένισμα που θα επιλέξει η κάθε γυναίκα εξαρτάται από τις δικές της προτιμήσεις αλλά και από τι επιβάλλει η μόδα κάθε φορά. Καθοριστικό ρόλο στην συνολική εξωτερική εμφάνιση παίζει επίσης και το χρώμα των μαλλιών (καστανά, μαύρα, ξανθά, κόκκινα, κ.τ.λ.) όπως επίσης και η υγεία των μαλλιών.

Αν μια γυναίκα θέλει να δώσει περισσότερη έμφαση στο ίδιο το πρόσωπό της και όχι στα μαλλιά της τότε συνήθως επιλέγει χτενίσματα με ίσια μαλλιά, τα οποία έχουν την τάση να συγκεντρώνουν τα βλέμματα στο πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά του και όχι στα ίδια τα μαλλιά. Από την άλλη πλευρά, αν μια γυναίκα θέλει εκρηκτική εμφάνιση στα μαλλιά της με ένα χτένισμα που είναι αρκετά εντυπωσιακό και τραβάει περισσότερο την προσοχή στα ίδια τα μαλλιά, τότε συνήθως επιλέγει τα κυματιστά μαλλιά. Τα φιλαριστά μαλλιά έχουν ταυτόχρονα και τις δύο ιδιότητες. Έτσι μια γυναίκα που θα επιλέξει ως χτένισμα τα φιλαριστά μαλλιά, εκτός του ότι θα έχει έναν εκρηκτικό τύπο χτενίσματος που θα τραβάει τα βλέμματα, ταυτόχρονα θα δίνει και ιδιαίτερη έμφαση στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Αφού λοιπόν αναφέραμε σε ποιες ταιριάζουν τα φιλαριστά μαλλιά καθώς και και τα πλεονεκτήματά τους, ας δούμε ορισμένα υπέροχα χτενίσματα με φιλαριστά μαλλιά ανάμεσα στα οποία ίσως βρεις και το χτένισμα που επιθυμείς για τον εαυτό σου.

Ιδέες για φιλαριστά μαλλιά

φιλαριστά μαλλιά

φιλαριστά μαλλιά

φιλαριστά μαλλιά

φιλαριστά μαλλιά

φιλαριστά μαλλιά

φιλαριστά μαλλιά

φιλαριστά μαλλιά

φιλαριστά μαλλιά

φιλαριστά μαλλιά

φιλαριστά μαλλιά

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα