13 Υπέροχα κυματιστά μαλλιά – χτενίσματα

Τα μαλλιά και ο τρόπος που είναι χτενισμένα, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην συνολική εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας. Έτσι, υπάρχουν γυναίκες που ενώ έχουν πολύ όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, χάνουν πολύ στην συνολική τους εικόνα, απλά και μόνο επειδή έχουν επιλέξει ένα χτένισμα που δεν τις κολακεύει και τόσο πολύ για να μην πούμε δεν τις ταιριάζει καθόλου. Από την άλλη υπάρχουν γυναίκες που θα ήθελαν να έχουν ομορφότερα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο αλλά δεν ήταν και τόσο τυχερές. Παρόλα αυτά, με το κατάλληλο χτένισμα στα μαλλιά βελτιώνουν σημαντικά την εξωτερική τους εμφάνιση.

Σήμερον ημέρα οι επιλογές στα γυναικεία χτενίσματα είναι κυριολεκτικά άπειρες. Έτσι έχουμε κοντά γυναικεία χτενίσματα, μακριά, ίσια, μπούκλες, καρέ, φιλαριστά, κότσους, πλεξούδες, κυματιστά και πολλά άλλα χτενίσματα. Στο άρθρο αυτό θα αναφερθούμε σε χτενίσματα που αφορούν κυματιστά μαλλιά. Τα κυματιστά μαλλιά ταιριάζουν σε πολλά είδη και σχήματα προσώπου. Τα περισσότερα κυματιστά μαλλιά αυξάνουν ελαφρώς τον όγκο του κεφαλιού (πολύ λίγο). Έτσι μπορούν να ταιριάξουν σε πολλές γυναίκες. Αυτού του είδος τα χτενίσματα έχουν γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια και αποτελούν ένα από τα αγαπημένα χτενίσματα πολλών γυναικών. Τα περισσότερα από αυτά, μπορούν να γίνουν και στο σπίτι ωστόσο υπάρχουν και κυματιστά χτενίσματα που καλύτερα είναι να τα αναλάβει κάποιος κομμωτής.

Ας δούμε λοιπόν ορισμένα από τα πιο όμορφα (κατά τη γνώμη μας) χτενίσματα με κυματιστά μαλλιά που πιστεύουμε ότι θα αρέσουν και σε σένα.

Ιδέες για χτενίσματα με κυματιστά μαλλιά

κυματιστά μαλλιά

κυματιστά μαλλιά

κυματιστά μαλλιά

κυματιστά χτενίσματα

κυματιστά χτενίσματα

κυματιστά μαλλιά - χτενίσματα

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα