Κοιλιακοί για γυναίκες

Ζούμε σε μια εποχή, όπου οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν τέλειους και ελκυστικούς κοιλιακούς. Αυτό είναι ότι καλύτερο για μια γυναίκα δεδομένου ότι εκτός από τη σέξι εμφάνιση που θα αποκτήσει, θα έχει οφέλη και στην υγεία της. Οι γυναίκες συνήθως προτιμούν να αποκτήσουν διαφορετικού τύπου κοιλιακούς από ότι οι άντρες. Οι άντρες θέλουν να αποκτήσουν δυνατούς και γραμμωμένους κοιλιακούς, οι οποίοι θα ξεχωρίζουν αν είναι δυνατόν και βλέποντάς τους από το διάστημα!!! Από την άλλη πλευρά, οι γυναίκες συνήθως θέλουν να αποκτήσουν επίπεδη κοιλιά χωρίς μπάκα, ενώ επιθυμούν ελαφρώς γραμμωμένους κοιλιακούς και σύσφιξη. Στην πραγματικότητα, η απόκτηση επίπεδης κοιλιάς και σέξι κοιλιακών για γυναίκες δεν είναι και τόσο δύσκολη υπόθεση όσο πιστεύουν οι περισσότερες. Αυτό που χρειάζεται είναι μια καλή στρατηγική και αρκετούτσικη υπομονή. Ο κόπος όμως ανταμείβεται και με το παραπάνω. Ας δούμε λοιπόν πώς γίνεται μια γυναίκα να αποκτήσει τέλειους και σέξι κοιλιακούς.

Κοιλιακοί για γυναίκες / Διατροφή – Δίαιτα

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή. Όλες οι γυναίκες διαθέτουν κοιλιακούς. Ακόμα και αυτές που δεν τους έχουν γυμνάσει ποτέ στη ζωή τους. Ο λόγος που κάνει τους κοιλιακούς να μην φαίνονται είναι το στρώμα λίπους που συσσωρεύεται πάνω από αυτούς. Ο καλύτερος τρόπος να να απαλλαγεί μια γυναίκα από το στρώμα λίπους στην κοιλιά είναι η σωστή διατροφή – δίαιτα. Γενικά θα πρέπει να αποφεύγονται τροφές με πολλά λιπαρά. Καλό είναι να επιλέγονται τροφές που περιέχουν λίγες θερμίδες έτσι ώστε το σώμα να αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει τις αποθήκες ενέργειας που διαθέτει, δηλαδή να αρχίσει να καίει λίπος. Στην επιλογή της δίαιτας, να προσέξεις να μην κάνεις υπερβολές. Η κοιλίτσα δεν μεγάλωσε σε μια βδομάδα, άρα δεν είναι δυνατόν να χαθεί και σε μια βδομάδα. Χρειάζεται λίγη υπομονή!!!

Το ανθρώπινο σώμα, όταν αρχίσει να λαμβάνει λιγότερη ενέργεια (θερμίδες) από αυτή που καταναλώνει, αρχίζει να καίει λίπος. Το από που θα αρχίσει να το καίει πρώτα, είναι θέμα οργανισμού. Στους περισσότερους ανθρώπους η απώλεια λίπους ακολουθεί την αντίθετη διαδικασία από αυτή της αποθήκευσης. Δηλαδή αν μια γυναίκα βάζει λίπος πρώτα στην κοιλιά μετά στο στήθος και μετά στα πόδια, όταν αρχίσει να χάνει βάρος, πρώτα θα κάψει το λίπος από τα πόδια, μετά από το στήθος και στο τέλος από την κοιλιά. Ο σκοπός της καλής διατροφής – δίαιτας, είναι μια γυναίκα να αποκτήσει αδύνατο σώμα παντού και να απαλλαγεί από το περιττό λίπος παντού. Αν οι κοιλιακοί καλύπτονται από ένα στρώμα λίπους μην περιμένεις ποτέ να φανούν.

Κοιλιακοί για γυναίκες / Άσκηση – Γυμναστική

Η γυμναστική εκτός από το ότι δίνει ζωντάνια και ενεργητικότητα σε μια γυναίκα, βοηθάει πολύ και στο <χτίσιμο> ενός σφιχτού και σφριγηλού κορμιού. Το κακό είναι ότι το σώμα δεν αλλάζει από την μία μέρα στην άλλη. Χρειάζεται υπομονή και θέληση. Στο πρόγραμμα της γυμναστικής για την τόνωση των κοιλιακών, εκτός από τις κλασσικές ασκήσεις που υπάρχουν (κοιλιακοί, ψαλιδάκια, κ.λ.π.) καλό είναι να συμπεριλάβεις και αεροβικές ασκήσεις που βοηθούν στην καύση του λίπους και την τόνωση των μυών της κοιλιάς και όχι μόνο.

Μια καλή στρατηγική είναι να κάνεις μια έρευνα στο διαδίκτυο για να βρεις τις κατάλληλες ασκήσεις και τα οφέλη της κάθε μίας. Έπειτα να δημιουργήσεις ένα πρόγραμμα με τις ασκήσεις τις επιλογής σου, το οποίο όμως να φροντίσεις να τηρείς πάντα. Για το λόγο αυτό καλά είναι το πρόγραμμα να μην είναι πολύ δύσκολο έτσι ώστε να το κάνεις ευχάριστα. Να σκέφτεσαι ότι κάθε μέρα αφιερώνεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και το σώμα σου. Τα αποτελέσματα δεν έρχονται αμέσως για αυτό και θέλει κουράγιο και υπομονή. Μην πιστεύεις μεθόδους που υπόσχονται τέλειους κοιλιακούς σε 2-3 βδομάδες. Αυτό απλά δεν μπορεί να συμβεί. Καλή προσπάθεια!!!

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα