Οι 10 καλύτεροι τρόποι για να χάσεις βάρος σε μια βδομάδα

Με το να χάσεις βάρος γρήγορα μέσα σε μια βδομάδα μπορεί να σου εξασφαλίσει ότι θα χωρέσεις στο παλιό σου φόρεμα, θα φαίνεσαι υπέροχη με το μαγιό σου στο κολυμβητήριο και θα σου προσδώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες θέλουν να γνωρίζουν τρόπους για το πώς να χάσουν βάρος γρήγορα μέσα σε μια βδομάδα. Αν είσαι και εσύ μια γυναίκα που θέλεις να χάσεις βάρος επειγόντως, τότε είσαι πολύ τυχερή, γιατί παρακάτω αναφέρονται οι 10 καλύτεροι τρόποι να το πετύχεις. Δεν πρόκειται να χάσεις πολλά κιλά. Απλώς αναφέρονται τρόποι για να χάσεις γρήγορα μέσα σε μια βδομάδα περίπου 1 κιλό, έτσι ώστε να μπορέσεις να φορέσεις το παλιό σου φόρεμα κ.λπ.

Μακριά από το γρήγορο φαγητό

Τα fast food είναι εχθρός του αδυνατίσματος. Αν θέλεις να χάσεις βάρος, πρέπει επειγόντως να σταματήσεις να τρως τέτοιου είδους φαγητά

Μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της δίαιτας

Να τρως μικρά γεύματα συχνά έτσι ώστε να μην μπαίνεις στον πειρασμό της πείνας. Με τον τρόπο αυτό, ενεργοποιείται ο μεταβολισμός σου και ο οργανισμός αρχίζει να καταναλώνει ενέργεια με μεγαλύτερο ρυθμό.

Ο τελευταίος πειρασμός

Αν στο τέλος της ημέρας σε κυριεύει μια ακόρεστη λιγούρα για junk food (σοκολάτες, πατατάκια, μπισκότα, κ.λ.π., πολύ συχνό φαινόμενο στους ανθρώπους που προσπαθούν να χάσουν κιλά) προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις τρώγοντας για παράδειγμα ένα φρουτάκι. Καλό είναι να μην υπάρχουν junk food στο σπίτι και η κουζίνα και το ψυγείο να κλείνουν από μια ορισμένη ώρα και μετά.

Γεύματα αντικατάστασης

Αντί για κανονικά μικρά γεύματα, μπορείς να παραλείψεις μερικά από αυτά και να τα αντικαταστήσεις με τα λεγόμενα <γεύματα αντικατάστασης> Τέτοια τρόφιμα είναι ορισμένες μπάρες δημητριακών, κ.λπ.

Φρούτα και λαχανικά

Η σωστή διατροφή περιλαμβάνει την κατανάλωση τουλάχιστον 5 μερίδων φρούτων και λαχανικών κάθε μέρα. Να αντικαταστάσεις λοιπόν τα λιπαρά φαγητά, με φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Γυμναστική

Αν δεν γυμνάζεσαι τότε το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι να ξεκινήσεις άμεσα. Αν γυμνάζεσαι, τότε λίγη προσπάθεια ακόμα, όπως για παράδειγμα λίγη επιπλέον κλίση στο διάδρομο θα ωφελήσει. Αυξάνοντας την κλίση θα αρχίσεις να νιώθεις το κάψιμο. (προσοχή μην το παρακάνεις)

Να παραμένεις ενυδατωμένη

Το γνώριζες ότι ο ανθρώπινος οργανισμός πολλές φορές μπερδεύει το αίσθημα της πείνας με το αίσθημα της δίψας; Αν πίνεις αρκετές ποσότητες νερού, θα μπορείς να αποφεύγεις την περιττή κατανάλωση φαγητού και θα αισθάνεσαι όλο και καλύτερα.

Μακριά από τα αναψυκτικά και τη σόδα

Τα αναψυκτικά και η σόδα το μόνο που προσφέρουν (εκτός από μια πολύ μικρή απόλαυση) είναι περιττές θερμίδες άρα και αύξηση του βάρους. Αν έπινες πολλά αναψυκτικά και τα κόψεις για μια βδομάδα, μόνο και μόνο από αυτό, σίγουρα θα χάσεις αρκετό βάρος.

Μην κλέβεις

Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να μην κλέβεις. Όταν βάζουμε στόχο μια βδομάδα δίαιτα, τότε να εννοούμε όντως μια βδομάδα δίαιτα. Σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά από την άλλη πλευρά λίγο εγωισμό και επιμονή να δείξεις και σίγουρα θα μπορέσεις να κρατηθείς.

Ζύγισμα – Περίμετρος

Να ζυγιστείς και να μετρήσεις την περίμετρο της κοιλιάς το πρωί πριν ξεκινήσεις τη δίαιτα. Να ξαναζυγιστείς και να ξαναμετρήσεις την περίμετρο περίπου την ίδια ώρα αλλά μετά από μια βδομάδα δίαιτα. Αν δεν έχεις αποτελέσματα τότε θα πρέπει να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω ή ίσως κάτι δεν έκανες καλά. Μην ζυγίζεσαι κάθε μέρα γιατί αυτό είναι ψυχοφθόρο. Αν το αποτέλεσμα της ζυγαριάς σε ικανοποιεί τότε μπράβο σου. Πέτυχες τον στόχο σου. Μπορείς αν θέλεις να συνεχίσεις για ακόμα μεγαλύτερη απώλεια βάρους.

Αν ακολουθήσεις τους παραπάνω κανόνες, τότε δεν θα καταλάβεις για πότε έχασες περίπου 1 κιλό σε μια βδομάδα. Να έχεις υπόψη σου ότι θα πρέπει να ακολουθήσεις όλες τις συμβουλές και όχι μόνο μία ή δύο ή όποια σε συμφέρει, αν θέλεις να δεις αποτελέσματα. Άντε σου εύχομαι να δείχνεις υπέροχη με το φόρεμα που δεν σε χωρούσε πριν από μια βδομάδα!!!

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα