Αύξηση στήθους με φυσικό τρόπο

Ας το παραδεχτούμε. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος έχουν ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο, χάρη στο οποίο λαμβάνουν μεγαλύτερη προσοχή. Ποιες είναι όμως οι επιλογές που υπάρχουν για μια γυναίκα που θέλει να έχει μεγάλο στήθος αλλά χωρίς πλαστική εγχείρηση; Ευτυχώς υπάρχουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις.

Η λύση της χειρουργικής επέμβασης

Τα μεγάλα στήθη δίνουν μεγάλη ώθηση στην αυτοεκτίμηση μιας κοπέλας. Τα ρούχα εφαρμόζουν καλύτερα πάνω τους, αυτές λαμβάνουν την προσοχή που επιθυμούν, ενώ αισθάνονται καλύτερα με το σώμα τους. Το κακό είναι ότι και μόνο η ιδέα της πλαστικής εγχείρισης προσθετικής στήθους είναι τρομακτική. Η χειρουργική διαδικασία περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός ξένου αντικειμένου στο σώμα, το οποίο πολλές φορές συνδέεται με προβλήματα υγείας.

Μεγάλο στήθος χωρίς χειρουργική επέμβαση

Για χρόνια οι γυναίκες έψαχναν εναλλακτικούς τρόπους αύξησης στήθους που δεν απαιτούσαν χειρουργική επέμβαση. Οι εναλλακτικές μέθοδοι για τις οποίες έχουμε ήδη αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο περιλαμβάνουν την εκγύμναση της ευρύτερης περιοχής του στήθους, τη σωστή διατροφή για την λήψη ικανοποιητικής ποσότητας οιστρογόνων, τη χρήση διαφόρων κρεμών ή λοσιόν, κ.λ.π. Πολλά από τα προϊόντα που κυκλοφορούσαν τα προηγούμενα χρόνια και τα οποία υπόσχονταν αύξηση στήθους, αποδείχτηκαν πεταμένα λεφτά. Τα σημερινά προϊόντα όμως είναι καλύτερα από αυτά του παρελθόντος. Γνωστές κρέμες αύξησης στήθους που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι: Triactol,Siluette, add bust, medivision maestro,  Rodial και άλλες πολλές.

Όφελος αύξησης στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση

Το προφανές πλεονέκτημα της αύξησης στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση προφανώς είναι η αποφυγή της ίδια της χειρουργικής επέμβασης. Άλλα πλεονεκτήματα είναι ότι θεωρείται πιο υγιεινό (όχι πάντα, εξαρτάται την ποιότητα του προϊόντος) και εγκυμονεί λιγότερους κινδύνους. Επίσης είναι πολύ πιο φυσικό.

Σχετικά άρθρα
Τα καλύτερα